Εργοεξέδρες

Υπερσύγχρονες εργοεξέδρες προηγμένης τεχνολογίας, ηλεκτρικές και πετρελαιοκίνητες, καλύπτουν απόλυτα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Εργοεξέδρες ηλεκτρικές και πετρελαιοκίνητες προς ενοικίαση από την εταιρεία “Γερανοί Σαμπράκος“.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης εντάξαμε στο δυναμικό μας 35 υπερσύγχρονες πλατφόρμες προηγμένης τεχνολογίας. Πρόκειται για πλατφόρμες εργασίας ηλεκτρικού και πετρελαιοκίνητου τύπου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Η σταθερότητα και η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα καθιστούν τον εξοπλισμό μας ιδανικό για την αποπεράτωση εργασιών που απαιτούν κάθετη προσέγγιση. Διαθέτουμε πλατφόρμες ύψους από 6 έως και 14 μέτρα για κάθε είδους εργασία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Ηλεκτρικές εργοεξέδρες

Οι ηλεκτρικές πλατφόρμες εργασίας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και απολύτως κατάλληλες για εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δημιουργούν ελάχιστη όχληση και δίνουν τη δυνατότητα αποπεράτωσης εργασιών σε κλειστούς χώρους. Θεωρούνται ιδανικές για σημεία όπου απαιτείται ιδιαίτερα μικρή στάθμη θορύβου και μηδενική εκπομπή καυσαερίων.

Η ισχυρή ανυψωτική ικανότητά τους τις κατατάσσει ως έναν από τους πλέον πολύτιμους συνεργάτες όσον αφορά εργασίες σε μέρη όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νοσοκομεία και οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να γίνει χρήση μηχανημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Πετρελαιοκίνητες εργοεξέδρες

Από τον υπερσύγχρονο στόλο μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προηγμένης τεχνολογίας πετρελαιοκίνητες πλατφόρμες εργασίας.

Η απόλυτη σταθερότητα, η εξαιρετικά υψηλή ικανότητα ανύψωσης, η δυνατότητα λειτουργίας σε εδάφη που δεν είναι επίπεδα αλλά έχουν κλίση και η δυνατότητα κίνησης ακόμα και σε μη ομαλό έδαφος, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τις πλατφόρμες εργασίας με πετρελαιοκινητήρα τους απόλυτους συνεργάτες όσον αφορά μεγάλα και απαιτητικά έργα σε οποιοδήποτε σημείο και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Οι εργοεξέδρες δεν έχουν χειριστή

Εργοεξέδρες

  • Εργοεξέδρες (ύψους έως 14 μέτρα)

Χρήσεις

Οι πλατφόρμες μας έχουν χρησιμοποιηθεί για την αποπεράτωση ιδιαίτερα απαιτητικών εργασιών, υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στις οποίες ο εξοπλισμός μας ανταπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία.

Μερικά από τα έργα στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί είναι σε κεντρικά και περιφερειακά αεροδρόμια, εργοστασιακές μονάδες, κεντρικές αποθήκες, δημόσια κτήρια, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχειακές μονάδες και νοσοκομεία.

Τα μηχανήματα μας είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλόλητας. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα ανύψωσης με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

Καλέστε μας

694 68 21 214